Om IntoBlue

”Ideen bag firmanavnet er at udtrykke kærligheden og lidenskaben til særligt havmiljøet. Fra meget ung har jeg haft en særlig interesse i friluftsliv, og lige siden jeg først blev introduceret til fiskeri af mine forældre, har jeg haft svært ved at give slip på stang og hjul igen og bruger det meste af min fritid med en flue eller en anden agn i vandet, i jagten efter alt mellem skalle til marlin.

Efterhånden som jeg er blevet ældre, har der været et naturligt skift fra først og fremmest at fokusere på “maksimal mængde flex på mindst mulig tid” til en mere helhedsorienteret tilgang til en fisketur. Som et eksempel har min interesse for de kulinariske aspekter omkring fangsten udviklet sig. Den primære årsag til at fiske / jage i dag er dog stadig rent faktisk at fange en specifik art, men jeg nyder i dag lige så høj grad at arbejde med optimering af de forskellige fisketeknikker. I dag involverer det i høj grad brug af diverse elektriske og digitale hjælpemidler, nyt fiskegrej og læren om hvordan de enkelte fiskearter opfører sig og hvor de kan findes. 

Sidst men ikke mindst tror jeg de fleste lystfiskere er klar over, at der er en betydelig forskel mellem “fangst” og “fiskeri” – og da der altid vil være mere af sidstnævnte, gør jeg altid mit bedste for at det både er sjovt og spændende at bruge tid på at fiske. 

Jeg har igennem 15 år arbejdet inde for det private erhvervsliv som direktør og specialist i relation til supply chain management, og haft det fantastisk med dét. Forskellige omstændigheder har imidlertid gjort, at fristelsen til at bruge mere tid på at skabe mindeværdige øjeblikke i et havmiljø for andre end mig selv simpelthen blev for stor til at ignorere. Derfor blev IntoBlue stiftet.

I Danmark er vi så heldige at være forkælet med en række af velrenommerede fiskeguider. Men karakteristisk for langt de fleste af disse er, at de tilgår lystfiskeri fra en “klassisk” vinkel: vadefiskeri. At fiske fra båd ER dyrere end alternativet fra land. Men det at fiske fra en båden er bare unikt på flere måder i forhold til at gøre turen både effektiv, sjov og fleksibel. Hos IntoBlue sigter vi mod at forfine dén tilgang til fiskeriet på vandet.

Tore Mogensen, grundlægger & ejer af IntoBlue

da_DKDanish

THANKS FOR
SUBMITTING YOUR REQUEST!

We will return at the earliest with an answer.

Get Hooked Up with Us!