Ranger 1682 WT - Verdensklasse bass-båd som vi anvender til bådfiskeri efter havørred og makrel

Ranger® VS1682 er designet til at tæmme dønninger og uroligt vand som en stor “deep-V” båd i en kortere version, men i den velkendte Ranger-kvalitet. Bredden på båden (2,48m) giver en utrolig stabilitet og rigeligt med arbejdsområde til fiskeri fra de to kasteplatforme, mens det dybe V-skrog er designet til at holde dig tør og for stabil sejlads selv i oprørt vand.

Båden er udstyret med MinnKota trolling motor og Humminbird Solix10X CHIRP MSI + GPS G2 ekkolod. Dette udstyr gør en enorm forskel ift. at være effektiv på vandet, og gør det let at placere båden på hotspots uanset vindretninger, og i kombination med den banebrydende ekkolod forbedres chancerne for både at finde fisk og nærme sig dem optimalt. Båden bærer komfortabelt 4 personer (3 gæster og skipper – begrænsningen for fluefiskere specifikt jf. “Priser og pakker” er dog to)

En 115HK Mercury Pro XS er monteret på hækken, hvilket sørger for, at båden har rigeligt med kraftoverskud til at komme til og fra forskellige steder i en fart.

Mens denne slags både er mere almindelige i Sverige, er der kun nogle få udvalgte, der er udstyret efter disse standarder i Danmark. Du vil ikke ønske at gå glip af chancen for at prøve denne sande fiskemaskine i danske vande. Fiskeri efter havørred eller makrel i denne skønhed er en sand fornøjelse!

BRIG 610 Navigator - Hurtig RIB båd med stor lastkapacitet, som vi anvender til undervandsjagt, ø-hop og østerssafari

BRIG Navigator 610

BRIG som RIB-producent behøver ikke yderligere introduktion, idet de har været en førende producent af denne type båd i årtier. Navigator-serien er designet med et forstærket dybt ‘V’ skrog sammen med forlænget vandlinjelængde, ekstra bredde og en stor Targa-bøjle, som alt bidrager til en stabil og (mere eller mindre!) tør sejlads, selv ved høj hastighed.

Navigator 610 kan transportere op til 10 passagerer på sikker vis.

Med en 135 HK Honda som fremdrift er der rigeligt med kraftoverskud, selv når fuld læsset. 

Perfekt til ø-hopøsterstureuv-jagt efter hummere, firma-events med mere.

da_DKDanish

THANKS FOR
SUBMITTING YOUR REQUEST!

We will return at the earliest with an answer.

Get Hooked Up with Us!