BÅDFISKERI EFTER MAKREL

makrelfiskeri fra båd hals
makrelfiskeri fra båd

4h

DKK 2.550 for hele båden

Max 3 personer

Fleksibelt

Hals/Egense, Hirtshals eller Skagen

PROGRAM FOR BÅDFISKERI EFTER MAKREL

Med udgangspunkt i en start for turen kl.  16.30 (tidspunktet er dog jf. ovenfor fleksibelt og kan aftales direkte – dog er morgen og aften sædvanligvis bedste tidspunkt for dette fiskeri), ser programmet således ud::

16.30  Vi hilser på hinanden og gennemgår programmet for turen

16.35 Gennemgang af sikkerheden ombord

16.40 Vi går ombord og gør parat til afgang

16.45 På vej til første spot – vi leder efter tydelige tegn på makrel i form af “mågesjov” eller udslag på ekkoloddet

17.00 Forventet ankomst til første spot efter en hurtig sejltur

I                   Vi prøver forskellige spots indtil vi finder fisken – i modsætning til havfiskeri, hvor vi for det meste finder fisken på / ved rev og vrag kan det godt være mere besværligt at finde makrellen.  I sæsonen ankommer de dog i meget store antal og ekkolod, pladskendskab og et åbent øje på vandet plejer at afsløre de hurtige fisk. Derudover hjælper en kraftfuld motor os med at bevæge os hurtigt rundt og dermed få afprøvet flere forskellige pladser skulle dét blive nødvendigt.

20.40 Vi sætter kursen tilbage mod udgangspunktet

20.55  Vi  går i land og får en kold drik til at “skylle turen ned med”

PRACTICALITIES

For spinnefiskere er der mulighed for at gøre brug af IntoBlue’s eget kvalitetsgrej (stang, hjul, endegrej osv.) mens fluefiskere venligst bedes medbringe deres eget.

Det nationale danske fisketegn er obligatorisk, med mindre man er yngre end 18 år eller har oppebåret ret til folkepension. Uden et fisketegn vil du ikke kunne deltage på turen – det er dit personlige ansvar at sørge for at dette er på plads forud for turen. Hvis du oplever problemer ift. at bestille fisketegnet online, vil vi imidlertid gerne vejlede dig.

I vil blive udstyret med moderne og lette redningsveste, som er obligatoriske at være så længe vi er ombord på båden.

Sørg venligst for at være klar på det aftalte mødested til tiden – og gerne lidt før, så vi kan holde tidsplanen og jeres tur ikke risikerer at blive kortere end planlagt.

 

MINIMUM REQUIREMENTS

Der er ingen alderskrav – alle er velkomne til at deltage på dette bådfiskeri. For det bedste udbytte af turen anbefaler vi dog at børn som evt. deltager på denne tur har en smule forudgående erfaring med fiskeri, da det vil medvirke til at gøre turen sjovere for dem også. 

Du skal være komfortabel med at stå på en kasteplatform på båden (der er én i front, og én i agter) på åbent vand. Båden er meget bred og derfor også stabil, men en god balance vil gøre denne form for bådfiskeri mere behagelig og udbytterig. I tilfælde af voldsomt vejr vil vi selvfølgelig finde læ fra vind & vejr hurtigt, men lidt bølgegang kan aldrig undgås – det er trods alt en bådtur…

da_DKDanish

THANKS FOR
SUBMITTING YOUR REQUEST!

We will return at the earliest with an answer.

Get Hooked Up with Us!