HAVØRRED

HVOR FANGER MAN HAVØRRED FRA BÅD I LIMFJORDEN OG MARIAGER FJORD

Havørred seatrout Limfjorden Mors boat trip Fishing
Mariager Fjord Havørred Boat trip Seatrout Fishing
Ranger Båd Fiskeplatform Boattrip Havørred Bådfiskeri

8 t

DKK 4.500 for hele båden

Max 3 personer

30 minutter før solopgang

Normalt vil både start & slut være enten Struer, Løgstør eller Thisted for Limfjorden, og Hobro eller Stinesminde for Mariager Fjord. Andre udgangspunkter efter aftale.

HAVØRRED TURPLAN

På denne tur fisker vi efter havørred fra båd.

 Med udgangspunkt i start kl. 06, ser planen for dagen således ud (uafhængigt af lokation)::

06.00 Velkommen på mødested & kort gennemgang af program & strategi for dagen.

6.10 Gennemgang af sikkerheden ombord

6.15 Ombordstigning & gear på plads i båden.

6.20 På vej til 1. spot - transporttiden bruges på at vende taktikken for det 1. spot, sæsonen som helhed og hvordan bådens elektronik (ekkolod & el-motor) anvendes til at give os en fordel.

06.30 Ankomst på 1. spot

Vi afprøver forskellige spots. Især om foråret har havørrederne tendens til at samles i større stimer og det handler først og fremmest om at finde fisken - det er ikke ualmindeligt at dække 4-5 forskellige spots inden for et par timer, hvis det første sted ikke producerer det ønskede resultat. Ombord på en hurtig bass-båd vil dette ikke opleves stressende i modsætning til at skulle være tilsvarende mobil bag rattet: Her er der ingen opslidende ture tilbage til bilen, køreture på tvivlsomme skovveje, pakning af udstyr, waders af etc.

9.00    Sandwich ombord på båden eller på en kyststrækning (afhængigt af vejrlig og gæstens ønske)

Afprøvning af forskellige spots og typer af fiskepladser i fjorden 

11.15 Lejlighed til at strække benene lidt på en udvalgt kyststrækning, hvor vi smider ankeret. I mens gæsterne wade-fisker på strækket, tilbereder guiden et varmt måltid (evt. catch & cook)

12.30 Vi afprøver de(t) sidste spot (s) på vej tilbage mod havnen  

13.50 Vi går fra borde og samler op på dagen over en kold drik. 

PRAKTIKALITETER

For spinne-fiskere tilbyder vi gratis brug af IntoBlue's kvalitetsgear (stang, hjul, og et stort udbud af velfangende endegrej), mens fluefiskere selv bedes medbringe deres udstyr.

Da vi til dagens 2. måltid lægger til anker med henblik på at tilberede maden på land, anbefales det at fiske i waders, da dette ikke kun vil sikre, at du kommer på land med tørre fødder, men at du også vil være i stand til at fiske effektivt på det udvalgte stræk, mens guiden laver maden. Endelig er waders en god måde at holde dig både varm og tør i løbet af dagen, da det ikke kan undgås at der kommer vandsprøjt op i båden under fart. 

Statens Fisketegn er obligatorisk når man er ældre end 17 år og endnu ikke har ret til pension - uden gyldigt fisketegn kan du ikke deltage i turen. Hvis du har problemer med at bestille et (kan gøres online "med et par klik" her) hjælper vi dig gerne.

(moderne og lette) Redningsveste udleveres af IntoBlue og er obligatoriske at have på til enhver tid under ophold i båden uanset om den er i bevægelse eller ej.

Sørg for at være klar på mødestedet en smule inden det aftalte mødetidspunkt for at sikre rettidig afgang. 

 

MINIMUMSKRAV

Ingen alderskrav - alle er velkomne til at deltage på denne tur. For den bedste oplevelse anbefaler vi imidlertid, at evt. børn der deltager på denne sammen med deres forældre har en smule erfaring med fiskeri i forvejen, da dette vil gøre det meget sjovere og udbytterigt. 

Du skal komfortabel med at stå på en forhøjet kasteplatform med begrænset fribord (for og agter i båden) i åbent vand, når du fisker. Båden er meget bred og derfor også stabil, men en god balance vil gøre, at denne form for fiskeri opleves mere afslappende. I tilfælde af høj søgang vil vi naturligvis være i stand til at finde ly for vind & bølger meget hurtigt.

da_DKDanish

THANKS FOR
SUBMITTING YOUR REQUEST!

We will return at the earliest with an answer.

Get Hooked Up with Us!